SCHLEICH Regenboog Eenhoorn Veulen 70577

SCHLEICH Regenboog Eenhoorn Veulen 70577


Prijs
8,43 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227966

SCHLEICH Regenboog Eenhoorn Veulen 70577
Regenboog eenhoorn met vleugels

In de bergen van het regenbogeneiland leeft een gevleugelde eenhoorn met zijn veulen. De beide eenhoorns vliegen over het kleurrijke eiland en daarbij geven hun vleugels prachtig licht.

De elfjes die er leven kennen de twee. Altijd als ze gezien worden, klappen en joelen ze. Ze verheugen zich allemaal op de dag van het regenbogen feest. Want dan komen de twee naar de elfje toe om met hun feest te vieren. Dat is het mooiste en leukste feest van het jaar. Wil je meevieren?

Weetje:

De kleuren in de vleugels zijn ontstaan, toen het veulen voor de eerste keer door een regenboog vloog.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

SCHLEICH Regenboog Eenhoorn Veulen 70577
8,43 €
Top merken