SCHLEICH Tinker Veulen 13774
Prijs
4,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A124385

SCHLEICH Tinker Veulen 13774
Tinker Veulen
Artikelnummer: 13774

FARM LIFE

De Tinker heeft een mooie bonte vacht, prachtige manen, een volle staart en veel beharing op de benen.

In Tinker zet de enorme Shire Horse, de krachtige Clydesdale, de majestueuze Friese en zekere Dales pony. Deze paardenrassen werden door het reizende Volk in Engeland en Ierland gekruist, om sterke, robuuste werkpaarden te krijgen. Daarbij hebben ze erg op het karakter van de dieren gelet. Hierdoor zouden ze erg zacht en betrouwbaar zijn. Tot op de dag van vandaag is de Tinker voor deze eigenschappen bekend en geliefd. Hij wordt hierdoor ook graag als therapiepaard gebruikt.

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - SCHLEICH Tinker Veulen 13774
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

SCHLEICH Tinker Veulen 13774
4,99 €
Top merken