sigikid ® Gebreide grijpgrage krokodil groen-zwart
Variant:
  • sigikid ® Gebreide grijpgrage krokodil groen-zwart
  • sigikid ® gebreide grijpgrage giraf geel

Prijs
29,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A313104

EAN: 4001190392124

sigikid ® Gebreide grijpgrage krokodil groen-zwart
Deze tekst is automatisch vertaald.
Alsof oma het met liefde met de hand heeft gebreid - zo voelt de nieuwe sigikid knitwear collectie aan.

De heerlijk fijn gebreide stoffen geven een gevoel van geborgenheid, warmte en individualiteit. Het babyspeeltje van zuiver katoenen breiwerk spreekt met zijn duidelijke regenboogkleuren het kleurgevoel van baby's aan. De kindvriendelijke vormen illustreren grappige en beminnelijke dieren en moedigen ook oudere kinderen aan om vrolijk te spelen met de unieke personages.

De groene gebreide krokodil met wit en zwart gestreept lijf en gele getande kam is geschikt voor baby's vanaf de leeftijd van 3 maanden. Het grijpspeeltje met een grootte van ca. 22 cm is het perfecte speeltje voor de eerste waakfasen van de baby.

De krokodil ziet er helemaal niet gevaarlijk uit - integendeel - het vriendelijke lachende reptiel is klaar om met alle zintuigen te worden verkend. De ingebouwde rammelaar biedt speciaal plezier - een geweldige beloning voor succesvolle pogingen om te grijpen. De ogen en de mond van het dier zijn geborduurd. Een beukenhouten ring is aan de achterkant van de staart geknoopt voor afwisseling en kan ook helpen om doorkomende tandjes te verzachten. Het gebreide katoenweefsel en de zachte vulling van hygiënische polyesterwatten zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30 °C in het wolprogramma van de wasmachine. Alvorens het knuffeldier te wassen, moet de houten ring verwijderd worden.

sigikid legt bijzondere nadruk op geselecteerde materialen en doordachte Design en staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel:
FIRST CLASS VOOR KINDEREN! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 22 x 5 x 4 cm
  • Materiaal: 100 % katoen, vulling: 100 % polyester, houten ring: 100 % beukenhout
  • Onderhoud: wolwas op 30 °C, verwijder houten onderdelen voor het wassen
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Gebreide grijpgrage krokodil groen-zwart
5
8 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 8
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Gebreide grijpgrage krokodil groen-zwart
sigikid ® Gebreide grijpgrage krokodil groen-zwart
29,99 €