small foot ® Kassa fresh
NIEUW
Prijs
61,75 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A378270

EAN: 4020972122490

small foot ® Kassa fresh
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Een unieke, visueel modern e houten kassa met veel accessoires en talrijke functies die het winkelen in een winkel nog realistischer maakt aden
 • Uitgerust met handscanner, papieren kassarol, monitor, opplakbaar scanoppervlak, geld- en productkaarten en dubbelzijdig bedrukte houten munten, laat deze speelkassa niets te wensen over.
 • Hoge light s zijn de echte rekenmachine geïntegreerd in de monitor en het tweedelige geldvak dat naar boven opent zoals een echte supermarktkassa.
 • Incl. uitwisbare pen met geïntegreerde spons voor het tekenen op het acrylglasoppervlak
 • Het opplakbare scanoppervlak kan gemakkelijk op een bestaande kassa aden of ander speeloppervlak worden geplakt.
 • De speelse kassa traint het omgaan met geldbedragen en prijzen en de 15 munten zijn zo ontworpen dat ze gebruikt kunnen worden voor het oefenen van de eerste rekenkundige bewerkingen.
 • De 5 aan beide zijden bedrukte voedselkaarten stimuleren ook het leren tellen en rekenen
 • Wie liever typt dan rekent, kan de prijzen van gekochte goederen gemakkelijk invoeren via het toetsenbord van de geïntegreerde, echte rekenmachine.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen gemonteerd (lengte x breedte x hoogte): Kassa ca. 19 x 21 x 18 cm, scanner ca. 3,5 x 4 x 11 cm
 • Gewicht: 0,14 kg
Materiaal en verzorging:
 • Materiaal: Hout, papier/karton, kunststof
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
  Let op: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

small foot

Houten speelgoed van small foot

Als ontwikkelaar van houten speelgoed is het merk small foot van Legler internationaal bekend voor motoriek en educatief speelgoed. Het bedrijf is opgericht in Noord-Duitsland. Alle speelgoed artikelen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de educatieve behoeften van baby's, peuters en kinderen vanaf drie jaar. small foot ontwikkelt speelgoed dat veel speelplezier combineert met waardevolle leerervaringen om de persoonlijke ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Dit alles gebeurt in overeenstemming met hoge veiligheidsnormen, een oog op duurzame bosbouw en eerlijke werkgelegenheid.

De wereld leren kennen - door te grijpen, te horen, te zien en te voelen

Het houten speelgoed van small foot biedt speel- en leerplezier aan alle leeftijden, vanaf de geboorte tot een leeftijd van acht jaar.

Baby's tot een jaar
Het eerste grijpen en aftasten zijn vooral belangrijk voor baby's om vroeg in onze wereld met elkaar om te gaan. Naast kleine small foot speelbogen en knuffeldekens zijn er drie vrienden die precies weten wat belangrijk is. Het zachte schaapje Lotta, de lieve Fox Lex en het slimme geitje Ludwig helpen baby's met houten grijpdingen en fopspeenkettingen in het eerste levensjaar om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

Peuters tot drie jaar
Tot een leeftijd van drie jaar zijn er heel veel avonturen te beleven! Ook nemen de eisen aan motoriek toe. Dat vereist veel oefening. Met loopstoeltjes, motoriekblokken, loopwagens, eerste puzzels en nog veel meer bevorderd small foot de motoriek van peuters. Zelfstandig staan en lopen wordt zo een kinderspel. Ook kunnen peuters de fijnere motoriek oefenen door het spelen met houten blokken.

Kinderen vanaf drie jaar
De eerste stappen in de wereld zijn gemaakt! Tijd om meer betrokken te raken bij de uitdagingen van het opgroeien. Hoe werkt een horloge eigenlijk en wat zijn de cijfers? Wat zijn seizoenen? En wat zijn beroepen? Voor kinderen vanaf drie jaar biedt small foot educatief speelgoed dat alledaagse dingen begrijpelijk maakt en ze alvast door het voorschoolse tijdperk leidt.

Verantwoordelijkheid voor mens en natuur

Of het nu gaat om rammelaars, fopspeen kettingen, houten loopwagens of puzzels. small foot speelgoed biedt op elke manier een veilige en uitgebreide leerervaring. Spelen wordt dus het belangrijkste onderdeel van de ontwikkeling van jeugd en persoonlijkheid. Om deze pedagogische verantwoordelijkheid te vervullen zorgt uitgebreid kwaliteitsbeheer voor productveiligheid. Het gecertificeerde babyspeelgoed van small foot is daarom getest door TÜV Rheinland en voldoet aan veiligheidscriteria die verder gaan dan de wettelijke vereisten. Met de FSC® en ICTI certificering is het ook zeker dat de speelgoedproductie plaatsvindt door middel van duurzame bosbouw en eerlijke arbeidsomstandigheden gedurende het hele productieproces. Bovendien ondersteunt small foot MSF wereldwijd.

Onze bestsellers

small foot ® Kassa fresh
small foot ® Kassa fresh
61,75 €