Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton
Duurzaam

Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton


Variant:
  • Snugglebundl Grey white stars
  • Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton
  • Snugglebundl Dragende hulp strand green
  • Snugglebundl Baby Haze draagzak - Bio cotton
  • Snugglebundl Baby Buttons draagzak - Bio cotton

Prijs
56,40 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A296599

EAN: 0635797397950

Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dit Snugglebundl is een echt voordeel voor moeders en vaders!
Zo kan uw baby worden opgetild en neergezet zonder hem of haar wakker te maken. Deze innovatieve draaghulp van zuiver katoen maakt het leven veel gemakkelijker. Snugglebundl is een enorme verrijking voor alle mama's en papa's, want met deze nieuwe uitvinding lukt elke kleine en grote beweging zonder dat je kleine lieveling wakker wordt: of je nu gaat liggen, tillen of bewegen - alles gaat zonder grote problemen en je baby kan rustig en knuffelend blijven slapen. Deze innovatieve draaghulp van zuiver katoen maakt het leven voor u veel gemakkelijker en zorgelozer.

De draagdoek voor kinderwagens en kinderzitjes
De Snugglebundl draagdoek is uitgeroepen tot het beste babyproduct van de afgelopen twee jaar en heeft alle prijzen meerdere malen gewonnen. Het heeft een innovatief Design ontwerp en is gemaakt van puur katoen. Met zijn stevige handgrepen is hij ideaal om uw baby uit autostoeltjes en kinderwagens te tillen zonder uw kind wakker te maken.

Veiligheidseisen voor kinderwagens en kinderzitjes
De draagdoek Snugglebundl voldoet aan de EU-veiligheidsnormen voor baby-autostoeltjes en autostoeltjes en is getest volgens de EU/VS-richtlijnen in een crashtest met 3-punts- en 5-puntsgordels. Het wordt aanbevolen door verloskundigen, chiropractors, slaapdeskundigen en autozitjesdeskundigen.

Baby hoofdsteun
Snugglebundl heeft een innovatieve Design met een wonderbaarlijke ondersteunende versterking in het hoofd- en nekgedeelte en het lichaam van uw baby. Vooral het kleine gevoelige hoofdje wordt zo heerlijk beschermd en ondersteund. Uw baby voelt zich overal veilig.

Unieke draagdoek voor de behandeling van uw baby na de geboorte
Snugglebundl is een unieke draagdoek om uw rug te ontlasten en voor een goede houding en om uw bekkenbodemspieren te beschermen na de bevalling, vooral na een keizersnede.

Gemakkelijk te tillen en neer te leggen zonder de baby wakker te maken!
Snugglebundl laat uw baby toe om gemakkelijk en veilig te worden opgetild en neergezet zonder hem/haar wakker te maken. Het ontlast uw rug en voorkomt zo overmatige belasting van de rug.

Knuffeldoekje voor baby's
De Snugglebundl draagdoek is geschikt voor baby's van 0-6 maanden en ouder (tot max. 30 kg gewicht) en heeft zeer veelzijdige toepassingen, zoals borstvoeding, zacht wegen, als luierdoek, speelkleed of knuffel- en babydraagdoek.

Technische gegevens:
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
  • Afmetingen (lengte x breedte): 84 x 84 cm
  • Materiaal: 100 % biologisch katoen

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton
4.5
132 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 99
 
4 Sterren
| 22
 
3 Sterren
| 8
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton
Snugglebundl Draaghulp Munt Honing Bijen - Biologisch cotton
56,40 €