Sterntaler Slaapwel figuur Emmi
-25%
Variant:
  • Sterntaler Slaapwel figuur Emmi
  • Sterntaler Slaap lekker figuur Emmi Girl
  • Sterntaler Slaap lekker figuur Edda

Adviesprijs
39,99 €
Prijs
30,03 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
9,96 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A290985

EAN: 4055579096264

Sterntaler Slaapwel figuur Emmi
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het slaapmiddel Emmi is gemaakt van zachte fleece en jersey. De figuur heeft een geluidsmodule die de geluiden van de hartslag in de baarmoeder tijdens de zwangerschap reproduceert. Het heeft een kalmerend effect op de pasgeboren baby en wiegt hem in een paar minuten in slaap.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 30 x 26 x 10,5 cm
  • Vliesmateriaal: 100 % polyester
  • materiaal jersey: 100 % katoen
  • Met klittenbandsluiting
  • Met hartgeluidsmodule
  • Schoonmaken: Normaal wasprogramma 40 °C
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Let op:
Chloorbleekmiddel niet mogelijk. Drogen in de trommel is niet mogelijk. De hartgeluidsmodule moet voor het wassen worden verwijderd. Gebruik alleen de hiervoor bestemde batterijen (2x R6)! Zet ze zo dat de positieve en negatieve polen op de juiste plaats staan! Gooi gebruikte batterijen niet in het huishoudelijk afval, maar breng ze naar een inzamelpunt of deponeer ze op een gevaarlijk afvaldepot. Verwijder lege batterijen uit het speelgoed. Niet-oplaadbare batterijen mogen niet worden ingezameld aden . Oplaadbare batterijen moeten uit het speelgoed worden verwijderd voordat ze worden opgeladen aden . Oplaadbare batterijen mogen alleen worden opgeladen aden onder toezicht van een volwassene. Gebruik geen verschillende soorten batterijen en gebruik geen nieuwe en gebruikte batterijen tegelijkertijd. Maak geen kortsluiting in de verbindingsstaven. Meng geen nieuwe en oude batterijen. Meng geen alkaline, standaard (zink-koolstof) en oplaadbare (nikkel-cadmium) batterijen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
15,99 €
Prijs
19,99 €
Prijs
17,99 €
Prijs
16,74 €
Prijs
21,99 €
Prijs
26,99 €
Prijs
8,99 €
Prijs
34,49 €
Prijs
29,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sterntaler

Zoete dromen gegarandeerd

Het bedrijf Sterntaler, opgericht in 1965, maakt het voor jouw kind nog gemakkelijker om zich veilig en geborgen te voelen dankzij de knuffelige producten. De rustgevende mobielen en knusse slaapzakken of beddengoed brengen je kind in een mum van tijd in dromenland. De zachte badjassen bieden comfort en zijn perfect om de kleintjes warm te houden na het badderen. Ontdek ook het leuke Sterntaler speelgoed waaronder schattige poppen, activity- en speelbogen, muziekknuffels en meer. Met het speelgoed van Sterntaler zullen kleintjes zich niet langer vervelen en kunnen hun fantasie de vrije loop laten.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Sterntaler Slaapwel figuur Emmi
4.5
68 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 58
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Sterntaler Slaapwel figuur Emmi
Sterntaler Slaapwel figuur Emmi
Adviesprijs 39,99 €
30,03 €