TFK Voetenzak DOT - zwart 2018
Prijs
69,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A197389

EAN: 4260484170231

TFK Voetenzak DOT - zwart 2018
Voetenzak geschikt voor alle DOT-modellen

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

TFK

Sportief onderweg met trends for kids

TFK - het merk met de kangoeroe staat voor modern design en innovatieve ontwikkelingen. De kinderwagens en joggers van het merk bieden tal van voordelen om te ontdekken. Het grote ligvlak, afneembare hoezen en een goede vering zijn bijzonder populaire kenmerken. De duowagens en drielingswagens van TFK zijn in de loop der jaren ook steeds populairder geworden. Afzonderlijk verstelbare zitjes en parasols zorgen voor een moeiteloze bediening en zorgen daarnaast voor een gevoel van saamhorigheid met het broertje of zusje.

De TFK kinderwagen

Het assortiment TFK kinderwagens omvat zowel buggy's voor sportief gebruik als voor het dagelijks leven, waarbij de ervaring en de knowhow van de sport in alle producten ten goede komen en zorgen voor verbeteringen op het gebied van gebruiksgemak en veiligheid. De TFK Joggster is het succesvolle product van het bedrijf, waarbij de TFK Joggster III 16 inch de sportiviteit van TFK kinderwagens in het bijzonder toont. De hardloopwagen Joggster III, met zijn drie 16-inch luchtbanden, biedt extreem veel rijcomfort voor de baby en kan tegelijkertijd heel gemakkelijk worden geduwd door ouders. Ideaal dus voor hardlopen, skaten en andere sporten maar ook bruikbaar voor het voetgangersgebied en ontspannen ritjes. De TFK Joggster heeft een enorme veelzijdigheid vanwege de verschillende kleur designs en het brede scala aan accessoires.

Trends for kids in het dagelijks leven

Met de Twinner Twist Duo, de DOT, de X4 en de TFK BeSafe wijst het merk Trends for Kids ook de weg in de vierwielige buggysector. Zoals de naam al aangeeft, is de Twinner ontworpen voor twee peuters en met zijn twee bestuurbare voorwielen en schijfremmen biedt hij het hoogste niveau van veiligheid en comfort voor zowel kinderen als ouders, of het nu gaat om wandelen of joggen.

Veiligheid en bescherming

Naast veiligheid tijdens sportactiviteiten of in het dagelijks leven, hecht Trend for Kids het grootste belang aan de bescherming van baby's tegen schadelijke verontreinigende stoffen. Om het risico hier tot een absoluut minimum te beperken voert het bedrijf zelf tests op geleverde producten uit voordat ze in kinderwagens of buggy's worden geïnstalleerd. De tests worden uitgevoerd naast de tests van leveranciers en zorgen zo voor extra controle. Deze tests zijn gebaseerd op de eisen van de Europese speelgoedveiligheidsrichtlijn en DIN EN71, die limieten stellen voor de meest voorkomende verontreinigende stoffen. Niet alleen textiel en stoffen worden onderzocht, maar ook kunststoffen of coatings van metalen onderdelen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: TFK Voetenzak DOT - zwart 2018
5
23 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 19
 
4 Sterren
| 3
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

TFK Voetenzak DOT - zwart 2018
TFK Voetenzak DOT - zwart 2018
69,00 €