10% ➡ Kinderkamer / Speelgoed
10% ➡ Kinderkamer / Speelgoed
Code kopiëren:
KKSGBE8009
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen

Zomer & Vakantie

De eerste reis met een kind staat voor de deur en de spanning is groot. Om de komende vakantie tot een succes te maken, is er iets meer voorbereiding nodig. Wij helpen je de juiste uitrusting voor je reis te vinden.

De belangrijkste reisgenoten

Onze bestsellers voor jouw reis

Ontdek ons TOP merk voor de zomer

Spelen & lol in de zon

De juiste vakantie-uitrusting is essentieel voor spelen in de zon. De juiste zwemuitrusting en bescherming tegen de zon zijn vooral voor kinderen belangrijk.

Fietsen met het gezin

Of je nu op vakantie bent of thuis - een fietstocht in de zomer is leuk voor het hele gezin!

Babyuitzet voor zomerbaby's

De temperaturen stijgen - voor pasgeboren zomerbaby's is geschikte kleding en goede uitrusting in de kinderkamer erg belangrijk. Te warm of te koud - wat is eigenlijk goed voor mijn baby bij het kiezen van kleding? We hebben hier wat praktische tips voor de juiste kleding voor je op een rijtje gezet. Omdat warme dagen en nachten in de zomer een echte uitdaging zijn voor je kleintje, hebben we geschikte producten speciaal voor zomerbaby's geselecteerd:

Klaar voor vliegreizen met een kind

Ga je op familievakantie? Zorg ervoor dat je voor vetrek alles hebt wat noodzakelijk is.

Zomermode

Korte trip met de auto

De auto is een goede keuze voor kortere reizen. Je hoeft je niet aan een strikt tijdschema te houden en kunt pauzeren wanneer je maar wilt - Roadtrip hier gaan we!

AutostoelenAutostoel groep 0ReboarderAutostoelaccessoires

Kleine hulpjes voor je vakantie

Naast voor de hand liggende zaken zoals kleding, luiertas en luiers, zijn er nog andere dingen die essentieel zijn voor een ontspannen vakantie met baby en peuter:

EK 2024

Het hoogtepunt van de zomer van 2024 - het EK komt eraan. Samen voetballen in de tuin of op reis is leuk voor het hele gezin!