Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

HUDORA ® My First Quad Boy 22041
-13%
Momenteel uitverkocht
Matentabel Maat aanvragen

52,82 €
Prijs
45,77 €
Gratis levering
Bespaar nu
7,05 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A316065

HUDORA ® My First Quad Boy 22041
Deze tekst is automatisch vertaald.
De verstelbare kinderrolschaatsen My First Quad maken het eerste rolschaatsen gemakkelijk en helpen zelfs de kleinste rolschaatsers aan een snel gevoel van prestatie.

Op elk vier stille PU-wielen en met een robuust PP-chassis biedt de rolschaats een bijzonder hoge veiligheid en stabiliteit tijdens het rijden. De wielen met hoge terugvering glijden op gesloten kogellagers met een hardheid van 82A en zijn ideaal voor rijden op het trottoir. De besturing van de My First Quad is zo afgesteld dat de baan zonder problemen kan worden gehouden. Een gewrichtsbeschermer op de hiel en enkel biedt steun, en de geïntegreerde stopper op elke schoen maakt remmen een makkie. De stoppers bevinden zich aan de achterkant van de schoen, zodat zelfs jonge beginners hier essentiële bewegingen leren die later belangrijk zullen worden bij het schaatsen op Inline .

Met twee push-lock gespen met ratelband worden de kinderrolschaatsen snel aangetrokken en optimaal aan de voet aangepast - zo gemakkelijk dat kinderen de My First Quad gewoon zelfstandig aan- en uittrekken. Luchtgaten in de schaal en uitsparingen in de overschoen zorgen voor een optimale ventilatie, zelfs bij de hoogste activiteit. De binnenschoen is uitneembaar en wasbaar.

De ongewone Design van de My First Quad is aangepast aan de speciale eisen van beginnende motorrijders. De extra grote achterwielen met een diameter van 80 x 20 millimeter zorgen samen met de kleinere voorwielen (40 x 18 millimeter) voor een stevige ondergrond - maar zijn net zo opvallend en vrolijk vormgegeven als de kleurrijke rolschaats design , waar kinderen veel plezier aan beleven. Het verlangen om in de open lucht te bewegen is voorgeprogrammeerd.

De My First Quad kinderrolschaats kan via een trek- en draaimechanisme op een glijbaan in acht stappen veilig en traploos worden versteld - en groeit dankzij combinatiematen met je mee.

Product Details:
  • Slagvast PP-chassis met hoge slagvastheid, versterkt met nylon.
  • Verstelbaar in 4 maten
  • PP manchet en nylon omhulsel
  • Textiel, stevig gestikte neus
  • Push-Lock gespen
  • TPR stopper op elke schoen
  • Met ventilatiesysteem
  • Uitneembaar en wasbaar hielstuk
  • Gegoten PU wielen, hoge terugvering, 82A
  • Koolstofkogellager 608ZB
  • Belastbaar tot 20 kg
Attentie
Gebruik met beschermende uitrusting. Niet gebruiken in het verkeer.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Hudora

Hudora - van jongs af aan al plezier in bewegen

Al van kleins af aan worden kindjes enthousiast gemaakt om lekker te bewegen met het coole speelgoed van Hudora. Buiten in de frisse lucht bewegen is niet alleen erg leuk, maar ook erg goed voor kindjes. De kleine kindjes worden al gestimuleerd tot sport en spel met loopfietjes, de grote kinderen kunnen hun energie goed kwijt op stepjes, trampolines en skateboards. Hudora heeft niet alleen voor elke leeftijd, maar ook voor elk seizoen de het leukste speelgoed. Denk onder andere aan schommels, beach set, vliegers, schaatsen en sleeën. Ontdek onze Hudora producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: HUDORA ® My First Quad Boy 22041
5
275 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 225
 
4 Sterren
| 43
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers