Advies


Kinderwagens advies en informatie

In onze kinderwagenguide vind je handige tips en advies voor het kopen van de juiste kinderwagen. Zoek je een combi-kinderwagen, buggy of misschien een duowagen? Alle informatie betreffende de verschillende wagens, accessoires en meer vind je in onze handige kinderwagenguide!
Thema's

In onze thema's geven we uitgebreide informatie en leuke tips over alles wat met baby's en kinderen te maken heeft. Wat heb je bijvoorbeeld allemaal nodig voor de babyuitzet? Wat zijn de zomer musthaves van dit jaar? Of ben je misschien op zoek naar leuke cadeautips? Veel plezier bij ontdekken van onze thema's!
Babyuitzet

Alles wat je nodig hebt voor de babyuitzet op een rijtje! Creëer een veilige eerste plek voor je kindje in een mooie kinderkamer. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je onderweg ook goed voorbereid bent met een veilige autostoel en mooie kinderwagen. Van speelgoed tot babyverzorging, van luiers verschonen tot wipstoeltjes en nog veel meer. In ons thema babyuitzet vind je tips, informatie en een handige checklist!
Babyuitzet checklist

Met behulp van onze handige checklist zie je in een oog opslag waar je allemaal aan moet denken bij de geboorte van je kindje. Download en print de lijst uit om eenvoudig alle lijstjes af te vinken. Nu printen!

Newsletter

Klantenservice

FAQ

Over pinkorblue.be

Vacatures