dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen
Duurzaam

dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen


Variant:
  • dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw
  • dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen

Prijs
26,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312360

EAN: 5701217067613

dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Lu's tiger Bobslee in een mooie groene. Stabiel en veerkrachtig, zelfs bij snel sleeën op oneffen terrein. Gemakkelijk te trekken dankzij het touw en de handvatten. Versterkt het evenwichtsgevoel en de lichamelijke ontwikkeling van het kind.

Het speelgoed van bioplastic wordt in Denemarken geproduceerd uit suikerriet. Hierdoor is het product 100% recycleerbaar en bestaat het uit 100% hernieuwbare grondstoffen.

Product details:
  • Afmetingen (lengte): 79 cm
  • Zonder remmen
  • Materiaal: bioplastic
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
Attentie
Illustraties kunnen kleurverschillen bevatten

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen
dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen
26,49 €