12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
Nog 2 dagen KORTING
op SPEELGOED ⚽
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen
dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw
Duurzaam

dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw


Variant:
  • dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw
  • dantoy BIO Bobslee zonder remmen groen

Prijs
25,38 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312322

EAN: 5701217067620

dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Lu's tiger Bobslee in een mooi licht oud blauw. Stabiel en veerkrachtig, zelfs bij snel sleeën op oneffen terrein. Gemakkelijk te trekken dankzij het touw en de handvatten. Versterkt het evenwichtsgevoel en de lichamelijke ontwikkeling van het kind.

Het speelgoed van bioplastic wordt in Denemarken geproduceerd uit suikerriet. Hierdoor is het product 100% recycleerbaar en bestaat het uit 100% hernieuwbare grondstoffen.

Product details:
  • Afmetingen (lengte): 79 cm
  • Zonder remmen
  • Materiaal: bioplastic
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar

Duurzaamheid

Nordic Swan Ecolabel

Het Nordic Swan Ecolabel is de officiële onderscheiding voor milieuvriendelijke producten en diensten in de Scandinavische landen. Producten waaraan de Nordic Swan is toegekend, voldoen aan strenge eisen om de negatieve milieueffecten bij de productie en consumptie van goederen te beperken. In totaal kent de Nordic Ecolable 59 verschillende productgroepen, waaronder meubelen, cosmetica en speelgoed. De criteria waaraan moet worden voldaan om de milieukeur te verkrijgen, zijn aangepast aan de respectieve produktgroepen. Zo moet bijvoorbeeld 70% van het voor meubelen gebruikte hout afkomstig zijn van gecertificeerde duurzame bronnen, mogen bij de productie geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en moeten de grenzen voor het energieverbruik worden gerespecteerd.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw
dantoy BIO Bobslee zonder remmen lichtblauw
25,38 €