MAXI COSI Autostoel Pebble 360 Essential Black
-25%
MAXI COSI Autostoel Pebble 360 Essential Black
Adviesprijs
229,99 €
Prijs
172,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
57,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A302443

EAN: 8712930170280

MAXI COSI Autostoel Pebble 360 Essential Black
Deze tekst is automatisch vertaald.
Naar de testrapporten

Installatie
Als je je kleintje in de auto zet, wil je dat het zo gemakkelijk mogelijk gaat. Dankzij het easy-in gordelsysteem van de Maxi-Cosi Pebble 360 zet je je kleintje gemakkelijk in en uit het autostoeltje en voelt je kleintje zich altijd veilig op de extra comfortabele, knuffelbare insert.
De Maxi-Cosi Pebble 360 kan gebruikt worden als draaibare babydrager in combinatie met de FamilyFix 360 base (apart verkrijgbaar) en kan 180° naar links en 180° naar rechts gedraaid worden. De FamilyFix 360 basis is uitgerust met ISOFIX ankers en een steunpoot en biedt de veiligste, gemakkelijkste en snelste manier om het kinderzitje te installeren.
Het heeft een intelligent, geïntegreerd draaisysteem, waardoor de babydrager Maxi-Cosi Pebble 360 met slechts één hand gedraaid kan worden. Het was nog nooit zo makkelijk om je kleintje in een autostoeltje te zetten. De Pebble 360 voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidsnorm (R129 / 03) en moet achterwaarts gericht gebruikt worden.
Volg de stappen in de gebruiksaanwijzing voor een correcte installatie in je auto.

Veiligheid
Voor de veiligheid en het comfort van je baby is de Maxi-Cosi Pebble 360 uitgerust met ClimaFlow voor temperatuurregeling en G-CELL technologie voor zijdelingse impact om je baby te beschermen bij een zijdelingse impact.
Dankzij de ergonomische draagbeugel kun je je baby overal mee naartoe nemen. De Pebble 360 biedt jou en je baby daarom maximaal comfort, de hoogste i-Size veiligheid en gebruiksgemak vanaf de eerste dag.
De Maxi-Cosi Pebble 360 maakt deel uit van de nieuwste generatie draaibare kinderzitjes, de 360 familie.

Als je een baby verwacht, verandert je wereld in één klap. Er moeten veel beslissingen worden genomen die het welzijn van je kind zullen bepalen. Wat je kind absoluut nodig heeft, is veiligheid en comfort. Jij, aan de andere kant, hebt flexibiliteit, gebruiksgemak en gemoedsrust nodig als je op stap bent met je kleintje. De 360-familie is de meest gebruiksvriendelijke 360° draaifamilie. Ultiem comfort gecombineerd met fantastisch gebruiksgemak.

i-Size (R129) Veiligheid:
De geoptimaliseerde veiligheidsnormen zorgen voor een betere bescherming van hoofd en nek en een extra hoge zijdelingse bescherming.

Praktisch reissysteem:
Compatibel met kinderwagens van MAXI COSI , Quinny en vele andere merken.

Comfortabele "Baby Hugg" zitverkleiner:
Het uitneembare inzetstuk biedt een betere ligpositie voor pasgeborenen.

Productgegevens:
  • Vanaf de geboorte tot 83 cm
  • Comfortabele inzet voor pasgeborenen
  • 360° draaibaar op de FamilyFix 360 base station (180° naar links en 180° naar rechts)
  • Gemakkelijk te gebruiken: 360° draaibaar met één hand
  • ClimaFlow temperatuurregulerende stof en geperforeerde zijkanten voor maximaal comfort voor je baby
  • Eenvoudig vastmaken dankzij Easy-in gordelsysteem
  • 3-punts gordelsysteem
  • Geïntegreerde G-Cell technologie voor betere zijbescherming
  • XL UV-bescherming tegen de zon
  • 6 verschillende hoofdsteunposities
  • Ergonomisch verstelbare draaggreep
Technische gegevens:
  • Installatie: tegen de rijrichting in
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 72 x 44 x 35 cm
  • Gewicht: 4,3 kg
  • Belasting: tot ca. 13 kg
Compatibel met:
  • MAXI COSI Basis station FamilyFix 360 (apart verkrijgbaar)
Opmerking:
De kleur van het babyzitje kan afwijken van de illustraties. De kleur van de structuur van de stof en de plastic elementen kan lichter zijn.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MAXI COSI Autostoel Pebble 360 Essential Black
5
237 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 215
 
4 Sterren
| 19
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

MAXI COSI Autostoel Pebble 360 Essential Black
MAXI COSI Autostoel Pebble 360 Essential Black
Adviesprijs 229,99 €
172,99 €